srijeda, 29. ožujka 2017.
NEMA KUHANJA NEMA PEČENJA KINDER KOKOS ŠTRUCA GOTOVA ZAISTA ZA 20 MINUTA
By arsenal at 11:22
No comments
Sastojci
250 grama secera
100 grama margarina
200 grama kokosa
200 grama mljevenog keksa
1 dcl mlijeka
180 grama crne cokolade
150 grama bijele cokolade
2 zlice ulja
20 grama crne cokolade (za dekoraciju)
Priprema
Pjenasto umutiti secer sa margarinom
Dodati kokos, mljeveni keks, otopljenu cokoladu i mlijeko.
Sve dobro izmjesati i staviti u namazani kalup za engleski kolac.
Ostaviti u hladnjaku 3 sata, istresti na tacnu, preliti bijelom ili crnom cokoladom otopljenom u vodenoj kupelji sa 2 zlice ulja.
Ukrasiti po zelji. Ja sam napravila list od cokolade za ukras. Pravi se ovako: otopljenu cokoladu cetkicom namazati po MANJEM listu od ruze (ili slicnom), ostaviti u hladnjak jedan sat, lagano skinuti list i staviti na kolac.
Sluziti sljedeceg dana.
Posluživanje
Sjeci na ploske i sluziti.
0 komentari:
Objavi komentar