subota, 11. studenoga 2017.

KAD POGLEDATE VIDEO URADIĆETE ISTO: Izlio je deterdžent za suđe u wc šolju- pogledajte zašto i odma ćete ustati da napravite isto!


Kada je wc školjka začepljena onda  je to veliki problem jer cijela kuća počinje da nam smrdi . Ako odma ne očistite veoma teško ćete se riješiti ovog problema koji postaje sve teži. Jedan majstro je  pronašao  pravi način rješavanja ovog problema i to tako bro i efikasno .



Na internetu  se nalazi mnogo načina kak o da to riješite  ali se nije baš  svaki pokazao učinkovitim . Ovaj  video je podijelio  taj majstor koji ga je lično isprobao kako bi pomogao svima . On uspješno rješava problem začepljene šolje kroz par minuta.  Samo uzmite deterdžent za posuđe i ispite ga u wc šolju. ostavite da malo djeluje nekih 20 minuta pa uzmite kanticu i u  nju naspite vodu .



Poalko ispite svu  vodu u šolju .Pazite da ne preljevate šolju. Ako odma ne ode sve onda ispite još jednu kanticu .Pogledajte kako  to on radi i odma ustanite i  vi to učinite. Ne čekajte da se skroz začepi.

0 komentari:

Objavi komentar