utorak, 12. prosinca 2017.

OBLATNE SA KOKOSOM....FENOMENALNE SU NEĆETE POGRIJEŠITI


Moje oblatne sa kokosom. Puter/margarin i ista kolicina secera, mleka, .... je tajni sastojak koji dava savrseni fil za oblatne bez jaja i velike kolicine secera. Od ove kolicine dobijete jako puno kolaca. ja sam kupila velike oblatne i od njih sam prerezala manji deo. Ako pravite velike oblatne treba ce vam 375 gr putera/margarina, 375 gr secera, 375 gr kokosa, 375 ml mleka, 75 gr plazme, 75 gr bele cokolade. Oblatne mozete cuvati u frizideru dugo( u jednoj zatvorenoj posudi ). Ukusne

Sastojci
    250 gr kokosa
    250 gr putera ili margarina
    250 gr secera



    250 ml mleka
    50 gr plazme
    50 gr bele cokolade
    manje oblatne

Priprema



1.Otopite margarin pa dodajte mleko i secer i kuvajte skoro do tacke vrenja, dodajte kokos i keks, kuvajte kratko dok se nezgusne, dodajte cokoladu i uklonite sa vatre. Fil ohladite . Ohladjenim filom premazite listove oblatne. Zadnji list oblatni ostavite prazan.
2.Oblatne Pritisnite da bi se fino poravnale. Ostavite na hladno mesto ili u frizider na nekoliko sati.
izvor : coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar