nedjelja, 13. studenoga 2016.
LIJENA ŽENA: TORTA KOJU JE VRLO LAKO NAPRAVITI, A BRZO POJESTI!
By arsenal at 07:26
No comments
Sastojci:
-1100 g krem šlaga
-700 ml mineralne
-300 g mljevenih piškota
-200 g eurokrema
-500 g malina
Priprema:
Umutiti 300 g krem šlaga s 200 ml kisele vode u to dodati piškote. Napraviti koru.
Zatim umutiti 300 g šlaga s 200 ml kisele vode. Staviti preko piškota.
Preko njih stavite maline.
Umutiti 300g šlaga s 200 ml kisele vode i dodati kremu. Staviti preko voća.
Umutiti 200 g šlaga sa 100 ml kisele vode i premazati tortu.
Savjet:
Umjesto malina možete staviti i drugo voće, a umjesto mineralne može i mlijeko. Dobar tek
Related Posts:
KOLAČ NA BRZINU PREKRASNOG OKUSA Sastojci Biskvitna podloga 6 kom bjelanjaka 20 dag šećera 10 dag margarina otopljenog (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 12 dag brašna 2 žlice kakaa Krema 3 dag želatine u prahu ( 3 paketića) 25 dag še… Read More
VIDEO... NOVE KREATIVNE IDEJE ZA 2017 U FARBANJU JAJA Bliži se Uskrs. Pravo je vreme da se pripremite za farbanje jaja. Predlažemo vam jednostavne i izuzetno kreativne načine da ove godine od uskršnjih jaja napravite prava remek dela, kojima ćete izmamiti uzdahe ukućana i gos… Read More
LAGAN I UKUSAN DORUČAK I KADA SE OHLADI A GOTOV ZA 10 MINUTA Davno sam našla ovaj recept u nekom časopisu. Od dana kada je isproban, postao je neizostavno predjelo kada se skupi veće društvo. :) Sastojci kriške (fete) kruha 15 dag šunke za pizzu 15 dag sira (trapist) (ad… Read More
KOLAČ SA JAGODAMA KOJI MOŽETE NAPRAVITI ZA SAMO 5 MINUTA Sastojci Jagode 450 g Šećer 170 g (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Glatko brašno 170 g Jaja 3 kom Priprema. 3 cijela jaja s mikserom pomiješajte sa 170 grama šećera. Miksajte sve oko 2 minute… Read More
SVJETSKI POZNATA POSLASTICA ZA 20 MINUTA GOTOVA Sastojci – 1 Cheesecake Dolcela – 1 žlica Kakaa u prahu Dolcela – 3 žlice mlijeka – 60 g maslaca (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); – 350 ml mlijeka – 300 g svježeg sira (mascarpone) – 150 g čokolade… Read More
0 komentari:
Objavi komentar