subota, 26. studenoga 2016.
ŠPANSKA PITA!!! DRUGAČIJA ALI ODLIČNA!
By arsenal at 13:01
No comments
SASTOJCI
150 g praške šunke, ili neke druge ( može i parizer)
150 g kačkavalja, ja sam stavljala trapist
150 g kiselih krastavčića
3 jaja
1/2 čaše ulja
1, 5 čaše mlijeka ili jogurta, ja sam stavila oboje popola
1,5 čaše brašna
1/2 kesice praška za pecivo
so po potrebi
PRIPREMA
Isjeckati šunku, sir i krastavce.Umutiti jaja, dodati so, brašno, ulje i jogurt ili mlijeko. Dodati pecivo,
sjeckane namirnice i so po potrebi.Izručiti u pouljenu tepsiju i peći. Peći dok ne porumeni na200 stepeni. Služiti uz jogurt ili pivo. Ja sam radila duplu mjeru i pekla u plehu od električnog!
Related Posts:
ILDINI SLANI KREKERI! NAJVEĆI PROBLEM ŠTO JE JEDNOSTAVNO NE MOŽETE PRESTATI JESTI DOK SVE NE SLISTITE. Sastojci ½ kg brašna 300 gr margarina 300 gr naribanog sira gaude (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 vrećica kvasca 1 kiselo vrhnje Priprema 1. Gaudu sitno naribajte, dodajte ostale sastojke i zamijes… Read More
NAJLJEPŠA OBLATNA NA SVIJETU Sastojci: 1 pakovanje oblatni 200 g šećera 2 kašike brašna (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1,5 l mlijeka 1 kg šećera 375 g margarina 150 g mljevenog plazma keksa Priprema: Brašno i 200 … Read More
NIKAD LAKŠA I NIKAD BRŽA: Eurokrem torta od samo 4 sastojaka Plazma keks u kombinaciji sa eurokremom… Vrlo lako za spremanje, klinci će obožavati,a ni stariji neće ostati ravnodušni!! Sastojci – 1 kg šlaga – 300gr mljevene plazme (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({})… Read More
NAJMEKŠE BRESKVICE,,,, Napokon sam nasla recept za posno testo za breskvice, bez svih mogucih zamena za mleko i bez mleka u prahu. Sastojci Za testo: 1 solja od 2dl vode 2 solje od 2dl ulja … Read More
JEDAN DIVAN RUČAK....POHOVANE PAPRIKE SA SIROM I ŠUNKOM Sastojci 8-10 pečenih šiljatih paprika 300g feta sira 150g kačkavalja 100g šunke jaja za pohovanje prezle za pohovanje (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); brašno za pohovanje ulje za prženje mešavina zač… Read More
0 komentari:
Objavi komentar