utorak, 29. studenoga 2016.

SVINJSKI ODRESCINA JEDNOSTAVAN NAČIN...ODLIČAN RECEPT ZA UKUSAN RUČAK


Sastojci  
1/2 kg svinjskog buta
senf
2 žličice bosiljka

2 žličice ružmarina
sol
papar
vegeta grill
ulje

Priprema
1.
Meso narezati na odreske i prepoloviti ih na pola. Zatim ih istući batičem i začiniti s obje strane.
2.
S jedne strane ih namazati senfom.

3.
Na vruće ulje stavljati odreske s senfom prema gore.
4.
Kad se na pola speku okrenuti ih, dodavati odreske kada se ovi prvi stisnu.
5.
Speći ih dobro s obje strane s time da svakih 7minuta okrenuti odrezak da se ne prepeče s jedne strane dok se druga ne speče.

Posluživanje
Ja ovakvo meso poslužujem sa dinstanim graškom i salatom od cikle.

0 komentari:

Objavi komentar