četvrtak, 1. prosinca 2016.
ČOKOLADNE KOCKE SA ORASIMA ….POSLASTICA SPREMNA ZA SAMO 5 MINUTA
By arsenal at 10:44
No comments
cokoladne_kocke_sa_orasima
Sastojci
250 g šećera
18 kašika vode
210 g margarina
150 g mlevenih oraha
100 g krupno seckanih oraha
250 g mlevenog keksa
100 g čokolade
Priprema
1. Šećer i vodu staviti da provri. Skloniti sa vatre i dodati margarin da se lepo istopi. Sipati mlevene orahe, pa keks i na kraju iseckane orahe i istopljenu čokoladu. Sve dobro promešati da se sjedini u glatku masu.
2. Sipati u kalup i viljuškom prošarati po površini. Ostaviti u frižider da se stegne.
Related Posts:
TIJESTO ZA PALAČINKE….. SVE PO 4 ! ove palačinke budu fino meke i nisu ni malo masne ni gumene kada se zargizu.filujte ih po želji….. SASTOJCI tijesto za palačinke 4 jaja 400 gr. brašna 4 dcl. mlijeka 4 dcl. kisele-mineralne vode (adsbygoogle = window.a… Read More
BIO SAM U SAMO POSLUZI I KADA SAM DOŠAO KUĆI SHVATI SAM DA MI KASIKA VRATILA 50 EURA Bio sam u samoposluzi i kada sam došao kući shvatio sam da mi kasirka vratila 50 eura više, tačnije 45 eura, jer mi je umjesto 5 vratila 50… Živim nedaleko od samoposluge i odma sam se vratio da joj ukažem na grešku i vrat… Read More
ODLIČAN RUČAK KOJI ČESTO PRAVIM PLUS UMAK KOJI IDE UZ NJEGA Inače, ručkom svi oduševljeni, mama posebice (što je i bio cilj) pa ga toplo preporučam i vama. Za valjuške: 80 dag mljevenog mesa 2 manja peciva (klipića ili žemlje) 2 žlice kiselog vrhnja 1 jaje 2 žlice sitno kosanog pršin… Read More
ČUDESNE MOĆI ČUVARKUĆE: NEUNIŠTIVU ENERGIJU PRENESITE I NA KUĆU I DOMAĆINSTVO – RECEPTI Latinski naziv za ovu biljku je “uvijek živuća” što znači da je neuništiva bez obzira na uslove kojima je okružena. Gdje raste čuvarkuća i razmnožava se tu svoju “uvijek živuću” i neuništivu energiju prenosi i na kuću i do… Read More
15 MINUTNA VOĆNA TORTA KOJA SE NE PEČE Ovo je veoma lagana torta, takodje, jednostavna za pripremiti i ne zahteva mnogo vremena. Potrebno nam je: ½ kg Ella sira (sveži sir, neutralan) 200 gr šećera ½ kg slatke pavlake &n… Read More
0 komentari:
Objavi komentar