srijeda, 14. prosinca 2016.
Kada vidite koliko je lako napraviti najukusnije kolače ikada, poželećete da ste MNOGO ranije otkrile ove recepte!
By arsenal at 11:40
No comments
Biće vam potrebno:
240 g kikiriki putera, 240 g čokolade za kuvanje, 590 g belog šećera, 200 g mančmeloov krema (mešavina šećera, belanca i želatina), 140 g mleka u prahu, 60 g putera i jedna kašičica (5 ml) vanilinog ekstrakta.
Premijer:
U dve odvojene keramičke posude sipajte kikiriki puter, u jednu i čokoladu u drugu posudu, a u šerpu stavite šećer, mančmeloov krem, mleko u prahu i puter. Kuvati na srednjoj vatri, mešajući konstantno, sve dok mešavina ne proključa i nastaviti sa mešanjem još 5 minuta. Skinuti sa šporeta i brzo staviti vanillin ekstrakt i promešati.
Related Posts:
LEDENI DESERT ZA PAR MINUTA Sastojci 300 gr Plazma keksa (mogu i piškote) 400 ml punomasnog mlijeka 300 ml slatkog vrhnja 1 kom burbon vanilin šećera 2 kom (80gr) Pudinga sa okusom banane (ja koristim dr Oetker) (adsbygoogle = window.adsbygoogle… Read More
NEVJEROVATNO NJEŽAN I UKUSAN KUGLOF! SASTOJCI: 4 jaja 200 g šećera 1 dl ulja 1 dl tople vode 1/2 praška za pecivo (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 200 g brašna 1 vanilin šećer korica od limuna 2 žlice kakao PRIPREMA: 1. Odvojimo bjel… Read More
BRZA PLAZMA TORTA...USPIJEVA SVAKI PUTA SAMO ODLUČITE Sastojci: 5 jaja 250gr. margarina100-150gr.prah šećera(po ukusu) 2 velike kutije plazma keksa (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); po potrebi gaziran sok od pomorandže (Fanta ili Deit) 10 čokoladnih bana… Read More
STRAČATELA SLADOLED TORTA...jednostavna za pripremu... lagana, pjenasta, pahuljasta... Sastojci biskvit: 5 bjelanaca 5 kašika šećera 5 kašika brašna 1/2 praška za pecivo preliv: 100 ml mlijeka (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 vanilin šećer krema: 400 ml mlijeka 100 gr šećera … Read More
KOLAČ SA VIŠNJAMA KAO IZ NAJBOLJI RESTORANA Sastojci: Kora: – 200 grama mljevenog keksa – 125 grama maslaca – 2 kašike soka od višanja Fil: – 350 grama mliječnog krem namaza – 500 ml vrhnja za šlag – 15 grama želatina (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).pu… Read More
0 komentari:
Objavi komentar