petak, 2. prosinca 2016.

KREMASTI KOLAČ ČIJA ĆE VAS AROMA VINUTI U VISINE


tijesto 
- 1 oblatna(list)
- 4 jaja
- 180gr secera
- 100gr oraha

Krema 
- 200gr maslaca(margarin)
- 1 zumanjak
- 150 gr secera u prahu
- 4 zlice jake kuhane kave

Priprema:
-Pjenasto umutiti jaja sa secerom i na kraju
lagano umijesati orahe i snijeg od bjelanjaka.
Pripremljeno tijesto izliti na oblatnu(1 list)i ispeci.

Krema-Pjenasto izraditi maslac(margarin) sa secerom,dodati zumanjak i kuhanu kavu.
Premazati ohladeni kolac i ukrasiti prema zelji.
-ja sam stavila cokoladnu glazuru-200gr cokolade za kuhanje
-4 zlice ulja
sve sam otopila na pari,prohladila i premazala kolac.

0 komentari:

Objavi komentar