nedjelja, 1. siječnja 2017.
DOMAĆE TABLERONE OD SAMO 4 SASTOJKA
By arsenal at 02:17
No comments
Jako ukusne domaće toblerone sa domaćim kondezovanim mlekom
Potrebno je:
400 gr čokolade
400 gr kondezovanog mleka
45 gr putera
100 gr pečenog oljuštenog lešnika
Priprema.
Napraviti Domaće kondezovano mleko
U posudu staviti kockice čokolade, kondezovano mleko i puter. Posudu staviti na paru i uz mešanje istopiti. Skinuti sa vatre i dodati 100 gr pečenog seckanog lešnika.
Masa dok je topla staviti u kalup za toblerone prethodno obložen providnom folijom.
Ostaviti da se dobro ohladi i seći.
Related Posts:
IMAM DEVOJKU, IDE NAM 10 MESECI ZA 15 DANA, BAS JUTROS SMO RAZMENILI Imam devojku, ide nam 10 meseci za 15 dana, bas jutros smo razmenili sifre od fejsbuka, ona je izbrisala sve chatove, i dala mi sifru, hajd uredu je,od nekih osoba sam na njenom profilu dobio odgovor hajd pricat cemo tu, … Read More
BRZA ČOKOLADNA TORTA KOJA SE NE PEČE Ako volite čokoladu, a nemate previše vremena za pečenje i pravljenje komplikovanih filova, ovo je pravi recept koji vam treba. Sastojci: - 1 l mlijeka - 10 kašika šećera - 3 pudinga od vanile - 300 g mliječne čokolade … Read More
NAJBRŽI DORUČAK KOME SE RADUJU I VELIKI I MALI Sastojci: 1KG belog mekanog brasna 300ml gustog jogurta 50ml ulja od suncokreta ili kukuruza 350ml mlakog mleka 2 cela jaja +1 zumance (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 40gr sirovog kvasca 2velike k… Read More
U 5 MINUTA UKLONITE LOŠ ZADAH!! Ovo uništava sve loše bakterija koje se nalaze u ustima!!! Loš zadah je veliki problem mnogih osoba. Problem lošeg zadaha nije direktno povezan sa lošom higijenom, tako da bez obzira koliko vodili računa o ustima mnogi imaju problem lošeg zadaha. Na tržištu postoje mnogi lijekovi, t… Read More
KOLAČ KOJI JE ODUŠEVIO MILIONE LJUDI A VRLO LAKO SE PRIPREMA Donosimo recept za brzi kolač koji ne zahteva pečenje, brzo je gotov i vrlo jednostavan za pravljenje. Sastojci Podloga 250 g mlevenog keksa 250 g maslaca (može i margarin za kolače) (adsbygoogle = window.adsbygoogle… Read More
0 komentari:
Objavi komentar