četvrtak, 12. siječnja 2017.

LAGAN I UKUSAN DORUČAK I KADA SE OHLADI A GOTOV ZA 10 MINUTA


Davno sam našla ovaj recept u nekom časopisu. Od dana kada je isproban, postao je neizostavno predjelo kada se skupi veće društvo. :)

Sastojci 
kriške (fete) kruha
15 dag šunke za pizzu
15 dag sira (trapist)

3 jaja
2 dl kiselog vrhnja
1 žlica vegete
sol
papar
origano
mlijeko

Priprema
1.
Šunku nareži na sitnije kockice, sir naribaj i pomiješaj s vrhnjem i jajima u jednoličnu masu. Dodaj vegetu, malo soli, papra i origana.
2.

Umoči kruh u mlijeko (jednu stranu), umočenu stranu kruha premaži smjesom i zapeci u pećnici 15 min na 200°C.

Related Posts:

  • ODLIČAN ROLAT JEDNOSTAVAN RECEPT Potrebno: 500g crvenog mlevenog junećeg mesa koje je možda kancerogeno ali nema dovoljno dokaza 100g još opasnije slanine koja je po opasnosti ista kao viršle, salame i drugi otpaci mesne industrije 50g kačkavalja tek da nam… Read More
  • PRIPREMITE RIŽU I PILETINU NA OVAJ NAČIN I DOBIT ĆETE RUČAK ZA 10 !!! Brz,jednostavan i zdrav recept za bogati ručak u krugu vaše porodice. Dobitna kombinacija uvijek jeste piletina i riža,a mi vam donosimo recept kako da vam to ispadne najbolje. SASTOJCI: piletina kašika vegete glavica luk… Read More
  • ČOKOLADNA TORTA OD 4 SASTOJKA GOTOVA DIK SKUHATE KAFU Potrebno: 30 dag čokolade za kuhanje (što kvalitetnija i tamnija – to bolje) 5 dag maslaca 9 jaja veće pakiranje piškota Opcionalno: šlag, jagode, šećer u prahu… Priprema: Čokoladu natrgati na komadiće i otopiti na la… Read More
  • KOKOS KOLAČ OBRATITE PAŽNJU BOLJI OD DRUGIH Sastojci za biskvit: 6 jaja 6 žlica šećera 1 vrećica vanilin šećera 5 žlica brašna 1 vrećica praška za pecivo 3 žlice gorkog kakaa 3 žlice ulja za kremu: 1 l mlijeka 6-8 žlica šećera 200 g kokosovog brašna 16-18 mali… Read More
  • KOLAČ OD JABUKA...LAGAN KAO PERCE! Za pripremu ovog ruskog deserta je potrebno: – 5-6 većih jabuka – 3 jaja – 200g šećera (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); – 125 g brašna – cimet – šećer u prahu Priprema: Uključite rernu da se greje … Read More

0 komentari:

Objavi komentar