nedjelja, 12. veljače 2017.
NAJLJEPŠE OBLATNE SA PLAZMA KEKSOM
By arsenal at 08:53
No comments
Potrebno je:
1 pakovanje velikih oblandi
500 gr šećera
3 čaše ( čaša od 2 dcl) kisele pavlake
250 gr putera ili margarina
300 gr mlevenog Plazma keksa
Priprema:
U posudu staviti šećer, na tihoj vatri karamelisati da bude svetlo braon boje.
Dodati karamelisanom šećeru kiselu pavlaku i na tihoj vatri uz povremeno mešanje kuvati dok se šećer ne istopi.
Dodati puter ili margarin da se istopi. Skinuti sa vatre i umešati mleveni Plazma keks.
Filovati oblande. Zadnji list ne filovati. Opteretiti nečim teškim i ostaviti da se ohlade. Seći na štanglice.
Related Posts:
SUPER BRZI DORUČAK ZA 15 MINUTA…. PROBAJTE POJESTI SAMO PAR KOMADA… Sastojci: 1/2l jogurta 1 prašak za pecivo 3 jaja (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); brašno po potrebi sol Priprema: 1. uliti jogurt u posudu, dodati jaja, prašak za pecivo i sol. 2. sve promiješati i d… Read More
PLAKALA SAM NA ULICI…NEPOZNATI MOMAK JE SAMO PRIŠAO I JAKO ME ZAGRLIO... Plakala sam na ulici…nepoznati momak je samo prišao i jako me zagrlio, a zatim otišao svojim putem. Bila sam potpuno zatečena tim gestom, prestala da plačem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Vratio se … Read More
SUSAM SIR SALATA GOTOVA ZA 10 MINUTA Mnogo dobra 🙂 Jednostavna za pripremu, a veoma ukusna, količina je sasvim dovoljna za 10-tak osoba, no…i to zavisi od kapaciteta 🙂 želuca. Sastojci: 1/2 kg kukuruza šećerca iz konzerve 300 gr dimljenog vrata 10-tak kise… Read More
TJESTENINA SPREMLJENA NA ITALIJANSKI NAČIN... POTREBNO: 500 g duguljaste tjestenine (spagetti ili sl.) 2 jaja 200 ml vrhnja za kuhanje (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 200 g suhe slanine ili pancete 150 g ribanog parmezana sol, papar, vegeta, prs… Read More
MOJ MUŽ JE JAKO DEBEL, ČESTO IMA PREKO 130 KG, ATAKVOG SAM.... Moj muž je jako debel, često ima preko 130 kg, a takvog sam ga i upoznala i na neki način prihvatila, jer je po mom mišljenju imao ono najvažnije , dušu dobrog čovjeka. Volim njega, a ne njegov izgled. Ja sam uvijek skoro … Read More
0 komentari:
Objavi komentar