subota, 4. veljače 2017.

PRSTE DA POLIŽEŠ: NAJBOLJI NAČIN DA NAPRAVITE PALAČINKE, A TREBA VAM SAMO 5 MINUTA!


Omiljena poslastica gotovo svih ljudi još od malih nogu su palačinke, a pogotovo one sa slasnim kremićem. Mi vam pokazujemo potpuno novi način da ih napravite i garantujemo da će vas oduševiti!

POTREBNO JE (za testo):
200 g brašna,
2 kašike šećera,
1.5 kašičica sode bikarbone,

kašičicu soka od limuna,
pola kašičice soli,
1 jaje,
200 ml mleka,
3 kašike maslinovog ulja

PRIPREMA: 

Pomešajte sve sastojke dok ne dobijete jednaku smesu i pržite na zagrejanom tiganju. Za punjenje možete koristiti vaš omiljeni kremić.

Related Posts:

  • ČOKOLADNI KOLAČ BEZ BRAŠNA GOTOV ZA 10 MINUTA Sastojci – maslac za podmazivanje pleha – 225 grama tamne čokolade (70% kakao) – 225 grama milerama (slatke pavlake) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); – 1/4 kašičice soli – kakao Priprema Podmažite ple… Read More
  • BRZI BUREK A AKUSAN KAO IZ PEKARE Brzo i jednostavno, da jednostavnije ne može biti, a okus mu je veoma sličan bureku iz pekarnice :) Potrebno     1 paket gotovog vučenog tijesta/jufke/kore za pitu (500 gr)     50 ml maslinovog ulja &nb… Read More
  • MILIJUN KOMADA...KOLAČIĆI KOJISU SVE ODUŠEVILI Sastojci tijesto 250 g brašna 250 g oraha 250 g šećera (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 250 g margarina 2 žutanjka nadjev čokolada, linolada ili pekmez Priprema 1. Sve sastojke zamjesite skupa, te os… Read More
  • PRIRODNI SOK OD NARANDŽE….OD SAMO 4 NARANDŽE DOBIJETE 9 LITARA SOKA U početku nisam baš verovala, ali svejedno, odlučila sam da probam. Mogu vam reći, napravila sam odličan, veoma ukusan napitak. Kako kažu moja deca, kao iz prodavnice. Ali, ono što je drugačije je to da su svi sastojci pri… Read More
  • STRAČATELA SLADOLED KOCKE SASTOJCI BISKVIT 8 bjelanjaka 8 žlica šećera 8 žlica brašna 1dcl. mlijeka (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); KREMA 8 žumanjaka 10dag. šećera 2 želatine u prahu 0,5l mlijeka 0,5l vrhnja za šlag 10-20 d… Read More

0 komentari:

Objavi komentar