subota, 25. ožujka 2017.
BOLJI NEGO SLADOLED A GOTOV ZA 10 MINUTA
By arsenal at 15:47
No comments
Sastojci
2 kutije jaffa keksa
2 kutije plazme keksa
3 krem šlaga od vanilije
1000 gr slatkog vrhnja
800gr jugobele (vocni jogurt ) sa breskvama ili od nekog drugog voća
Priprema
1.
Plazmu potopiti u sok i poredati na vecu tepsiju ili tacnu ili sl podlogu.
zatim umutiti slatko vrhnje ne precvrsto i dodati jugobelu nastaviti mutiti sa kasikom ili žicom lagano kad se izmjesa polovinom premazati plazmu
poredati isto nakvasenu u soku jaffu
Po tome premazati ostatak fila i preko umutiti tri šlaga sa mlijekom i gotovo proces traje 15 min. ohladiti malo i jesti predobar je
Related Posts:
MEKANA POGAČA SA KISELIM MLEKOM Odlična pogača za večeru koju će biti na vašem stolu za 30 minuta. Mekana, sočna, ukusna.Sastojci : – 300 gr. belog brašna – 3 jaja – 250 ml. kiselog mleka – 150 ml. mleka (adsbygoogle = window.adsbygoogle || [])… Read More
Stari recept za SLASNU PITU koja se topi u ustima - pita od jabuka Sastojci 5 jaja 1.5 solja secera pola solje mleka 1 solja ulja (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 2 solje brasna … Read More
MOJ TATA JE VLASNIK JEDNE VELIKE FIRME I ZA RAZLIKU...... Moj tata je vlasnik jedne velike firme i za razliku od mnogih privatnika zapošljava samo stručne, obrazovane i ljude sa jakim iskustvom, a ne rodbinu i prijatelje. Jedino sam ja tu kojem se gleda kroz prste. (adsbygoogl… Read More
KOLAČ koji je idealna zamjena za BAKLAVU – Umutiti sve sastojke i slagati kolač !!! Ukoliko vam je teško slagati poznatu baklavu ovo je pravi recept za vas. Baklava kolač. SASTOJCI: 200 gr šećera 2 kašike ulja 3 bjelanca 2 jaja 60 gr brašna 200 gr sitno sjeckanih oraha (adsbygoogle = window.adsbygoogle … Read More
SIN SAM POZNATOG KRIMINALCA IZ 90-ih. NE GOVORIM TO DA BIH SE HVALIO... Sin sam poznatog kriminalca iz 90-ih. Ne govorim to da bih se hvalio, naprotiv mnogo puta me je toga sramota. Neću da morališem, sav taj novac uvek dobro dođe. Najnovija kola, odeća i ogroman novac koji trošim na izlaske. … Read More
0 komentari:
Objavi komentar