četvrtak, 9. ožujka 2017.
KAKO NAPRAVITI OVAKO PREKRASNU TORTU...VEOMA LAKO
By arsenal at 04:04
No comments
Recept:
1. Ostavite želatinu u vodi.
2. Prokuhajte glukozu, šećer u prahu i drugi dio vode.
3. Maknite sa štednjaka i dodajte želatinu.
4. Dodajte zaslađeno kondenzirano mlijeko.
5. Prelijte čokoladom i promiješajte tako da sav zrak izađe iz smjese.
6. Držite glazuru na temperaturi od 35 stupnjeva te dodajte boju koju želite. Mramorni izgled kolača postiže se prelijevanjem preko njega različitim bojama glazura odjednom. Ako pak želite stvoriti "čupavi" efekt, posujte po glazuri sitno mljevene obojane kekse ili neke sitno mljevene orašaste plodove u istoj boji kao glazura.
Related Posts:
ŽIVI OTROV: OVO nas truje svaki dan, a nismo ni svjesni! Miris svježe opranog rublja je vjerojatno svačija omiljena stvar. Uzmite omiljenu majicu iz ormara i oduševi vas svojom svježinom. Zato uvijek nastojimo odabrati naše omekšivač mudro, to bi trebalo omekšati odjeću i učinit… Read More
JEDAN PRONALAZAK OD KOGA SE TESKO ODVAJAM, DAVNO NISAM NEŠTO OVAKO DOBRO PROBALA, GOTOVO ZA POLA SATA .. Sastojci: za koru: 5 belanaca 5kasika secera 5kasika brasna 1/2kasikice sode bikarbone 1kasika kakaa u prahu Dolcela za preivanje kore 2dl mleka (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 kesica kapucina sa … Read More
BEČKI KOLAČ: Čokoladno-kremasta fantazija Za sve ljubitelje čokoldno-kremastih kolača, a takvih nije malo, ovaj recept je prava dobitna kombinacija! Sastojci: Kore: 100 g maslaca, 150 g čokolade, 100 g šećera u prahu, 2 žlice brašna, … Read More
ORIGINAL KREMA ZA KREMPITU…RECEPT KOJI JE POKUPILA MOJA PRIJATELJICA IZ JEDNOG VRHUNSKOG RESTORANA Kad se kaze krempita odmah asocira na slasticarnu…. Kolegica mi je radila u slasticarni i pokupila recept. Ni jedna joj nije ravna… Sastojci krema 6 jaja 1 vanili secer 10 zlica secera 6 zlica brasna 1 litra mlijeka… Read More
ODLIČAN KOLAČ MOJ DANAŠNJI IZBOR Sastojci Kore: 3 žumanjka 200 g šećera 150 g hladnog maslaca 500 g glatkog brašna 1 žličica praška za pecivo 3 žlice kakaa 2-3 žlice kiselog vrhnja 20% mm Krema: u zagradi su mjere za verziju sa keksom, pola doze 1 kg svježe… Read More
0 komentari:
Objavi komentar