ponedjeljak, 20. ožujka 2017.
PRAVI DOMAĆI SLADOLED OD SAMO 3 SASTOJKA
By arsenal at 13:38
No comments
Svi volimo sladoled,a posebno onaj koji smo sami pripemili.Evo jedan JEDNOSTAVAN recept za takav sladoled!
Sastojci
Jagode
Mlijeko
Secer
Priprema
1.
Oprane jagode staviti u blender,dodati mleko (kolicina mleka zavisi od kolicine jagoda) i 1 ili 2 supene kasike secera.
Sve to izblendajte,gotovu smesu stavite u zamrzivac na 45 do 60 minuta.
TO JE TO NADAM SE DA VAM SE SVIDELO!!!
Related Posts:
IMAM 22 GODINE I SINA OD 3 GODINE I 2 MJESECA. SAMOHRANA SAM MAJKA... Imam 22 godine i sina od 3 godine i 2 mjeseca. Samohrana sam majka i ne znam ko je otac mog djeteta, jer sam silovana. Desilo se to u noći kada sam slavila punoljetstvo. Manijak nikada nije pronađen, iako je to neko iz grada… Read More
GOTOV ZA 15 MINUTA: Keskul- Turski desert koji podsjeća na Raffaelo! Brzo se napravi a jos brze se pojede.. Recept sam dobila,i odmah isprobala. Ukusom podseca na Rafaello kuglice.. Sastojci Potrebno za Dezert: 5 dl. hladnog mlijeka 40 g. kokosa 60 g. brasna (adsbygoogle = window.ads… Read More
Kada ovo pročitate, nanijet ćete dezodorans ispod grudi ODMAH! Evo kako će vam to pomoći! Realnaa higijenska potreba danas je dezodorans. To može biti prilično neugodno kada se žurite iz kuće ujutro i zaboravite dezodorans, a vaš pazuh ostane smrdljiv. Nismo iznenađeni da danas svako ima dezodorans u svom domu. … Read More
UPOZNAO SAM DJEVOJKU KAKVU SAM SANJAO, BAŠ PO MOME UKUSU Upoznao sam djevojku kakvu sam sanjao, baš po mome ukusu, visina, debljina, zelene oči plava kosa, guza, dude taman, ma top.Nakon par dana što sam je smarao pozovem je u stan na kafu i tako to. Došla je sinoć popili smo piće… Read More
TURŠIJA “SVE PO 2” — BEZ KONZERVANSA!!! PREPORUČUJEM DA ZAPIŠETE OVAJ RECEPT JER JE ODLIČAN I USKORO ĆE VAM TREBATI Jos jedan recept za lak nacin ukiseljenja povrca. Povrce koje je potrebno su: paradajez, paprika, karfiol, sargarepa i krastavci. Recept se tako naziva jer za ovo je potrebno po 2 kg od gore navedenih povrca. Presol je od vo… Read More
0 komentari:
Objavi komentar