petak, 7. travnja 2017.
BRZI RUČAK ZA POČETNIKE I LIJENE DOMAĆICE
By arsenal at 00:04
No comments
Sastojci
250g makarona
3 jajeta
1 kisela pavlaka (180g)
1 jogurt (180ml)
250-300g sira
1 kasika kajmaka
malo soli, origano, kecap i ulje ili maslac za podmazivanje vatrost. posude
Priprema
1.
Makarone skuvati, ocediti i izruciti u vatrostalnu posudu. Preko makarona posuti malo kecapa.
2.
Umutiti jaja, dodati pavlaku, jogurt, malo soli, kasiku domaceg kajmaka od srecne koze, kozji sir i preliti preko makarona. Posuti origanom. Rernu prethodno zagrejati na 200 stepemi i peci 40ak minuta.
Posluživanje
Sluziti toplo, mada je meni lepo i hladno. Prijatno :)
0 komentari:
Objavi komentar