subota, 8. travnja 2017.

FAŠIRANE ŠNICLE...ZANIMLJIVE I JAKO NEOBIČNOG OKUSA

Fasirane snicle sa povrcem
Sastojci 
500 gr mlevenog govedjeg mesa
2 osrednja krompira
2 sargarepe


1 glavica crnog luka
1 jaje
malo soli i brasna

Priprema
1.
U mleveno meso narendati krompir i sargarepu,
dodati jaje i posoliti ,dodati sitno iseckan
crni luk i sve dobro sjediniti.
2.
Praviti snicle velicine po zelji,


uvaljati u brasno, potapkati i prziti
na vrelom ulju.
3.
Kad se stvori korica smanjiti temperaturu,
okrenuti snicle i prziti desetak minuta na
najnizoj temperaturi.
Posluživanje
Sluziti uz tarator salatu.

Related Posts:

  • TORTA EXPERMENT SA JAGODAMA Sastojci   Prhko testo s limunom 140 g omekšalog maslaca 2 kašičice naribane limunove korice 70 g šećera u prahu 2 žumanca 1 kašičica ekstrakta vanile (ili vanil-šećer) 40 g bademoovog brašna 280 g prosejanog brasna B… Read More
  • Bosanka vozi kamion i autobus, sudi teniske mečeve, radi kao optičar, poslastičar i kozmetičar Znate li djevojku koja ima ovakvu biografiju? Dvadesetčetverogodišnja Ana Lukajić diplomirani je politikolog za međunarodne odnose, kozmetički tehničar, vozač kamiona i autobusa, optičar, teniski sudija, poslastičar, model, … Read More
  • DOŠLA SNAJA KOD SVEKRVE NA JUTARNJU KAFU.... Dosla snaja kod svekrve na jutarnju kaficu. Sele one, piju kaficu, napolju sunce, vreme prelepo, kad ce svekrva snaji: – Gledam snajo moja, kako je lepo vreme napolju… da izadjes da se stas, setas… pa nikada da se ne vrati… Read More
  • SALENJACI Salenjake na ovaj način sam naučila raditi od moje tetke koja je majstor za dizana tijesta, njeni su još ljepši od mojih Sastojci tijesto 1 kg brašna 1/2 l mlijeka 2 dcl mineralne vode (adsbygoogle = window.adsbygoogle… Read More
  • POŠALJEM JA DANAS MUŽA DA MI KUPI FARBU ZA KOSU… Pošaljem ja danas muža da mi kupi farbu za kosu. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Zove on mene iz prodavnice i kaže da ima akcija, kupiš dve i treću dobiješ besplatno. Ja kažem da uzme onda tri. … Read More

0 komentari:

Objavi komentar