srijeda, 12. travnja 2017.
KREMASTI KOLAČ ZA 10 MINUTA JEDNOSTAVNE IZRADE
By arsenal at 05:34
No comments
Sastojci
1l mlijeka
12 žlica gustina
8 žlica šećera
20 dag margarina
1/2 l slatkog vrhnja
30 dag čokolade za kuhanje
petit keks
Priprema
BIJELA KREMA:1.Za bijelu kremu pomiješati 2 dcl mlijeka,
12 žlica gustina,
8 žlica šećera sipati u 8 dcl uzavrelog mlijeka
i u ohlađeno umiješati 20 dag margarina
CRNA KREMA:2.Za crnu kremu otopiti 30 dag čokolade za kuhanje
u 1/2 l slatkoga vrhnja(ne ga miksati).
ne smije prokuhati.
PRIPREMA:U dublji lim složiti petit kekse (poškropiti ih sa mlijekom) na njih
staviti bijelu kremu, a preko preliti crnu kremu.Ostaviti preko
noći u hladnjaku.
izvor: www.coolinarika.com
Related Posts:
ZAPEČENI KROMPIR SA JOGURTOM…SPECIJALITET KOJI MORATE PROBATI Sastojci – 3 srednja krumpira – 200g turskog/grčkog/čvrstog jogurta – 2-3 češnja češnjaka – sol,papar (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); – 100g ribanog topljivog sira – malo maslinovog ulja Priprema … Read More
Dodajte sodu bikarbonu kada KUHATE JAJA – razlog je genijalan Za svaki problem postoji rješenje – rekli bi mnogi. I zaista je tako, barem kada su kuhana jaja u pitanju. Ovdje se radi o fantastičnom triku koji će vam olakšati život. Stručnjaci kažu kako su jaja stara između 7 i 10 dan… Read More
SUPER BRZE KIFLICE BEZ JAJA ZA 15 MINUTA Brze su koliko vi brzo možete zamijesiti, dok se pećnica grije one se dižu! Sastojci 600g glatkog brašna, 1 prašak za pecivo 1 žličića soli 1 dl ulja (adsbygoog… Read More
JAFFA KOLAČ ZADOVOLJSTVO KOJE SE TOPI U USTIMA Sastojci: za biskvit 4 jaja 350 g šećera 150 ml mleka 120 ml ulja 250 g brašna (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 kesica praška za pecivo za fil 2 veće ili 3 manje zaleđene pomorandže (350-400 g) 2… Read More
LJUBIČICE: DA LI ZNATE KOLIKO SU ZDRAVE? Istraživanja su pokazala da ljubičica zaustavlja rast zloćudnih stanica raka. Sadrži salicilnu kiselinu koja je sastavni dio aspirina i učinkovita je u liječenju glavobolje, migrene i nesanice. S prvim zrakama proljetnog s… Read More
0 komentari:
Objavi komentar