subota, 1. srpnja 2017.
Pohovani PATLIDŽANI: Ručak kojem niko neće moći ODOLJETI!
By arsenal at 12:21
No comments
Recept za odličan patlidžan na dva načina, u rerni ili tiganju.
Sastojci:
– 1 srednji plavi patlidžan
– 3 jaja
– 150 g brašna
– 100 g prezli
– 150 g instant pirea (ne mora)
– so
– ulje
Priprema:
Operite patlidžan, ne treba guliti, isijecite kriške, posolite i ostavite da stoji oko 20 minuta. Vodu ocijedite. Umutite jaja, posolite, prezle i instant pire izmiješajte. Uvaljajte svaku krišku u brašno, jaja i prezlu.
Related Posts:
UČINITE VAŠU KADU BLISTAVO BIJELOM - KAKO I ČIME OČISTITI KADU OD ŽUTIH NASLAGA Potrebno: – kalcinisana soda – soda bikarbona (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); – običan izbeljivač – sirće Priprema: 1. Pomešajte 2 kašike kalcinirane sode sa 2 kašike sode bikarbone i … Read More
DOMAĆA KINDERLADA BOLJA I ZDRAVIJA OD NUTELE I SAMI SE UVJERITE Sastojci KINDERLADA: 30 dkg šećera 3 dl vode 3 vrećice vanilin šećera 250 g margarina 1/2 kg mlijeka u prahu (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 2 žlice kakaa EUROKREM: 40 dkg šećera 3 dl vode 3 vreći… Read More
PIZZA TIJESTO! RECEPT ZA PIZZA TIJESTO, PIZZA MAJSTORI ČUVAJU KAO ZMIJA NOGE, A ZAPRAVO JE JEDNOSTAVNO, ISTRAŽIVALI SMO, I EVO! BIT je glatko brašno ili maks. 3:1 za glatko:oštro za tijesto, a TEMPERATURA PEČENJA je najvažnija, ostalo je vaša kreacija… Napravite tijesto po receptu, stavite u VRELU pećnicu i postat ćete vrhunski pizza majstor. Sast… Read More
PRE 8 GODINA SAM SA DEVOJKOM OTIŠAO U AUSTRIJU. TAMO SMO DOŠLI… Pre 8 godina sam za devojkom otišao u Austriju, samo sam spakovao stvari, uzeo pasoš i otišao. Tamo smo došli kod njene sestre, imao sam 400 evra u džepu i znao sam 10 reči nemačkog, 5 dana posle toga sam se zaposlio na građ… Read More
PRIPREMA BEŠAMEL UMAKA U NEKOLIKO KORAKA Jednostavan i tako klasičan umak koji ide uz tjesteninu ili bilo koju vrstu mesa. Sastojci – 500 ml mlijeka – 80 gr putera (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); – 3 kašike brašna – 1 žumance – ¼ kaši… Read More
0 komentari:
Objavi komentar