subota, 12. kolovoza 2017.
LAGAN I UKUSAN DORUČAK I KADA SE OHLADI A GOTOV ZA 10 MINUTA
By arsenal at 12:02
No comments
Davno sam našla ovaj recept u nekom časopisu. Od dana kada je isproban, postao je neizostavno predjelo kada se skupi veće društvo. :)
Sastojci
kriške (fete) kruha
15 dag šunke za pizzu
15 dag sira (trapist)
3 jaja
2 dl kiselog vrhnja
1 žlica vegete
sol
papar
origano
mlijeko
Priprema
1.
Šunku nareži na sitnije kockice, sir naribaj i pomiješaj s vrhnjem i jajima u jednoličnu masu.
Dodaj vegetu, malo soli, papra i origana.
2.
Umoči kruh u mlijeko (jednu stranu), umočenu stranu kruha premaži smjesom i zapeci u pećnici 15 min na 200°C.
Related Posts:
UKUSAN DORUČAK KOJI MOŽETE NAPRAVITI ZA 10 MINUTA Sastojci 6 snite sendvic tosta 6 snite kackavalja, gaude... (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 6 snite sunke 3-4 jaja prezle Priprema 1. Snite sendvic tosta rastanjiti oklagijom.. 2. Na svaki tost st… Read More
KOLAČ SA JABUKAMA KOJI JE SVOJIM UKUSOM ZASLUŽIO OSKARA Sastojci – 1 kg jabuka kora – 6 bjelanjaka – 20 dag šećera – 15 dag glatkoga brašna krema – 6 žutanjaka – 10 dag šećera (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); – 2 vanilin šećera – 15 dag glatkoga brašna – 6… Read More
KUGLOF JEDAN OD LJEPŠIH A SIGURNO ĆE USPJETI Sastojci 12 dag omekšanog maslaca 6 žlica ulja 15 dag šećera 1 vanilin šećer prstohvat soli (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 2 jaja 25 dag svježeg sira (polumasnog) 37 dag brašna 1 prašak za pecivo 5 … Read More
PRHKE MAK KIFLICE SA BOGATIM FILOM Sastojci Fil od maka 200 g mlevenog maka 120 g secera 100-110 ml mleka ribana korica pola limuna Testo (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 375 g brasna 1 kasicica praska za pecivo 150 g putera 1 jaje … Read More
KROASANI! SVIMA USPIJEVAJU, TOPE SE U USTIMA, A ODUZMU 30 MIN! Ja obožavam krosane, ma sva testa,ali ne volim kad moram satima da se motam oko njih,ovo je jedno od mnogih, brzih testa za kroasane. Sastojci: 4 osobe 900 g + kašika dve brašna za hleb 225 ml mlećenice ili jogurta, sobne … Read More
0 komentari:
Objavi komentar