četvrtak, 13. srpnja 2017.
BRZA PLAZMA TORTA ZA 15 MINUTA
By arsenal at 11:49
No comments
Sastojci:
5 jaja
250gr. margarina100-150gr.prah šećera(po ukusu)
2 velike kutije plazma keksa
po potrebi gaziran sok od pomorandže (Fanta ili Deit)
10 čokoladnih bananica
Priprema.
U posudu staviti mleveni plazma keks, margarin, šećer u prahu, iseckane čokoladne bananice, jedno po jedno žumance i po potrebi gaziran sok, koliko da se smesa umesi(paziti da ne preterate, jer nećete moći da je oblikujete)
U okrugli kalup staviti foliju sipati smesu i izravnati tortu.
Ostaviti tortu preko noći u frižideru, prebaciti na tacnu i ukrasiti šlagom da se stegne pa onda poslužiti
Related Posts:
FENOMENALNA SLANA TORTA KOJU MOŽETE NAPRAVITI ZA 30 MINUTA SASTOJCI Piskota • 6 jaja • 9 kasika brasna • 1 prasak za pecivo • 4 dcl jogurta • 2 dcl ulja (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); • 1 kasika soli Fil • 250 gr majone… Read More
PRIRODNO, JEFTINO I EFIKASNO: KAKO OČISTITI SUDOPER ZA 10 MINUTA! Mnogi kažu da je sudoper – lice domačice. Koliko je čisto i sjajno to lice, toliko je čista i cijela kuća. Međutim sudoper je izložena najvećem stepenu zagađenja poslije WC solje. U njoj peremo sudove, čistimo voće, povrće… Read More
ORIGINAL KREMA ZA KREMPITU Kad se kaze krempita odmah asocira na slasticarnu…. Kolegica mi je radila u slasticarni i pokupila recept. Ni jedna joj nije ravna… Sastojci krema 6 jaja 1 vanili secer 10 zlica secera 6 zlica brasna 1 litra mlijeka 2 zlic… Read More
ZA OVIM KROFNAMA SVI SU POLUDJELI MEKANE KAO SPUŽVA Sastojci 1 kocka kvasca od 40 g. 550 g. brasna 2,5 dl. mlijeka 5 zumanjaka 100 g. secera na vrh kasikice soli 1 vanilija secer 100 g. maslaca (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 kas. ruma korica od… Read More
DANAŠNJI RUČAK NA MALO DRUGAČIJI NAČIN ALI MNOGO UKUSAN Sastojci za fil : 500gr mesano mleveno meso 2-3 glavice crni luk 3 srednje sargarepe{mrkve} 1-2 sake grasak {ja sam stavila smrznuti} 2 cena beli luk 3 kasike pasirani paradajz {sos ili pire} ulje vegeta,so,biber za kr… Read More
0 komentari:
Objavi komentar