subota, 7. listopada 2017.
KAKO NAJLAKŠE OČISTITI VENECIJANERE (ŽALUZINE)
By arsenal at 02:40
No comments
Većina prozora danas je nezamisliva bez popularnih venecijanera. Međutim, njihovo čišćenje i održavanje nije tako jednostavno i zahteva malo više vremena i strpljenja.
Ali, evo kako sebi možete olakšati čišćenje venecijanera. Potrebno vam je topla voda, alkoholno sirće i čista pamučna krpa.
Ukoliko nemate krpu, još bolje vam može poslužiti stara pamučna čarapa, koju možete navući na ruku.
Uradite sledeće:
Pomešajte jednake količine tople vode i alkoholnog sirćeta. Umočite čarapu u rastvor vode i sirćeta, navucite na ruku,
pa s njom prelazite jedno po jedno rebro venecijanera sa obe strane. Kada se čarapa zaprlja, samo je isperite u čistoj vodi i nastavite postupak.
Izvor: uspesnazena.com
Related Posts:
MUŽ ME GODINA MALTRETIRA 🙁 Od prvog dana braka pije, dolazi kasno… MUŽ ME GODINA MALTRETIRA 🙁 Od prvog dana braka pije, dolazi kasno… tuče me 🙁 i sve mislim proći će, prestati će da pije, ali on je sve gori i gori. U braku smo 7 godina i kada sam se prošle godine porodila mislila sam da ć… Read More
OVO SE NE PROPUŠTA: Ova država traži RADNIKE, a plaća i do 12.000 EURA! – Prijavite se odmah! Novac u Švajcarskoj zarađuju svi koji žele raditi , a novca imaju više nego bilo gdje dtrgo. Švajcarski kanton Cirih objavio je vodič za plate. Ovdje možete vidjeti kolika je zarada u profesijama u ovoj državi. Portal Swissi… Read More
PRAVI TURSKI SUTLIJAŠ!! NIKADA U ŽIVOTU NISTE PROBALI BOLJI OD OVOGA, ZAISTA JE POSEBAN I UKUSAN! Sastojci 6 solja za mleko vode 2 solje pirinac 3 solje mleka 15 s.k. secera (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 2 vanilin secer 1 puding vanile cimet ako volite Priprema 1. Stavite vodu da vri,pa kad … Read More
NUTMA - PATIŠPANJA Neko ga zove nutma, neko patišpanja, neko bučma, u suštini sve je isto samo drugi naziv od mjesta do mjesta. Bosanski kolač…Postoji jedna priča o nutmi: naime, kažu stari ljudi “ako ti neko dođe dok pripremaš ovaj kolač, ne … Read More
LUDO TIJESTO SA JOGURTOM: POGODNO ZA SVE VRSTE PECIVA, MEKANO KAO DUŠA! Najbolje od svega je što može da stoji u frižideru po nekoliko dana i uvek je kao da ste ga tek umesili. Sastojci – oko 1 kg brašna – 500 ml mlakog mleka (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); – 200 ml … Read More
0 komentari:
Objavi komentar