ponedjeljak, 3. travnja 2017.

Žena (53) zaprepastila lekare: Prestala sam da starim kad sam napunila trideset! Otkriva namirnicu koja zaustavlja starenje!


Ona se kune u samo jednu namirnicu koja joj je dala večnu mladost
Kada je vide, ljudi prvo pomisle da Pamela Džejkobs ima oko 30-ak godina. Međutim, njena lična karta pokazuje čak 22 godine više. Sa svojih 53, Pamela izgleda skoro pa savršeno.
  —Njen besprekoran ten i zgodno telo duguje kako genetici, tako i nezi u koju mnogo ulaže. Kaže kako se zdravo hrani, dosta vežba, a kao jednu od glavnih stvari zaslužnih za njen izgled navodikokosovo ulje.Ona kaže i kako nikada nije izašla iz kuće, a da nije nanela kremu za sunčanje i da joj je najveći problem što ljudi često misle da je zapravo devojka njenog sina koji ima 21 godinu.


Udavaraju joj se mnogi mlađi muškarci, ali Pamela voli one starije. Za Pamelu  mnogi misle i da je studentkinja.
Kad je poslednji put kupovala kartu za London, dočekao ju je predlog da iskoristi popust za studente.
U ishrani se vodi pravilom 80/20, koje podrazumeva da 80 odsto njene ishrane čini zdrava hrana, a 20 odsto ona zabranjena, kao što su puding, alkohol i čokolada, i to ona crna organska.
Pamela tvrdi da su mladoliki svi u njenoj porodici, uključujući majku i rođake.
Jednom prilikom joj ni doktori nisu poverovali da ima te godine. Prilikom sistematskog pregleda zinuli su kada je spomenula da puni pedeset tri godine, a jedan od njihovih komentara je bio:
Pamela kaže da je sto posto sigurna da kokosovo ulje utiče na njenu mladolikost. Ona ga koristi prilikom kuvanja, skidanja šminke, kao i nakon tuširanja, dva puta dnevno, prenosi Daily Mail.


Jednom nedeljno napravi masku za lice od kokosovog ulja i prenoći sa njom, pa zbog toga skoro da i nema bore.
Ona je ubeđena da 10 godina sa njenog lica „skida“ široki, beli, prirodni osmeh koji postiže tako što svaki dan mućka kokosovo ulje u ustima posle pranja zuba.
„Nisam savršena, imam mane kao i svi, ali zahvalna sam na tome što jesam i tome šta imam„, iskrena je Pamela.
Izvor: stil.kurir.rs

0 komentari:

Objavi komentar